Березневий легкоатлетичний пробіг

28-03-2017 Переглядів: 118

Одним із пріоритетних завдань кафедри вогневої та спеціальної фізичної підготовки ННІ №1 є пропаганда здорового способу життя серед курсантів і слухачів та залучення їх до спортивно-масової роботи.

Березневий легкоатлетичний пробіг

Одним із масових та видовищних видів спорту є легка атлетика. З метою стимулювання росту спортивних досягнень у майбутніх правоохоронців та з метою реалізації Плану-календаря спортивно-масових та фізкультурно-оздоровчих заходів ННІ №1 НАВС на 2016/2017 навчальний рік у березні проведено першість інституту з легкої атлетики серед юнаків та дівчат, у якому взяли участь 92 здобувачі вищої освіти.

В особистій першості серед юнаків перше місце виборов курсант 311 навчальної групи Ільніцький Анатолій. Срібну нагороду завоював Лудченко Олександр (210 навчальна група), замкнув трійку призерів Артем Буртак (308 навчальна група).

Напруженою боротьбою відзначилися забіги серед дівчат. Чемпіонкою інституту стала Мазуренко Марія (307 навчальна група), друге місце посіла Вовчемис Ірина (205 навчальна група), а бронзу отримала Глушко Владислава (305 навчальна група).

Березневий легкоатлетичний пробіг

Загально-командні місця розподілилися наступним чином:

1 місце – команда 2-го курсу;

2 місце – команда 3-го курсу факультету №1;

3 місце – команда 3-го курсу факультету №2;

4 місце – команда слухачів магістратури 1-го курсу.

Вітаємо переможців!

ННІ № 1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X