Автодрифтинг очима курсантів

26-07-2016 Переглядів: 85

У наших курсантів кров юна та повна адреналіну, тому на останніх вихідних перед відпусткою найенергійніші та найжвавіші вирішили поїхати на так зване автошоу.

Автодрифтинг очима курсантів

Шквал емоцій був зосереджений неподалік від навчального полігону, тому відважні та просто цінителі автомобілів та взагалі автоспорту мали змогу побачити на власні очі різні трюки. Вищий пілотаж від майстрів дрифту захопив дух всіх глядачів, віртуозність та надзвичайна маневреність вразили як хлопців, так і дівчат. Серед глядачів були і дорослі, і малі, адже, дійсно, подібні видовища не зможуть залишити байдужими всіх активних та драйвових людей.

Автодрифтинг очима курсантів

А для того, щоб ці моменти запам’ятались, наші курсанти закарбували свої враження на фото, отримали автограф від триразового чемпіона України з автодрифтингу. Олександр Грінчук залюбки поспілкувався з поціновувачами автоспорту, а дізнавшись, що це курсанти, побажав бути такими ж енергійними щодня і стати професіоналами своєї справи.

Автодрифтинг очима курсантів

Бажаємо і вам завжди бути на активній ноті свого життя, направляти свою енергію в правильне русло і обов’язково здійснити свої мрії цього літа.

Автодрифтинг очима курсантів

Дон Руслана, ВСФП

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X