Австрійські аташе вкотре відвідали НАВС

15-04-2015 Переглядів: 569

Сьогодні Національну академію внутрішніх справ з одноденним візитом відвідала делегація Посольства Австрійської Республіки в Україні. До її складу увійшли аташе Федерального МВС при Посольстві Австрійської Реубліки в Україні Карл Хандлер, термін перебування якого в нашій країні незабаром спливає, новопризначений аташе Рудольф Клугмайер та його помічник Світлана Берлєва.

Національну академію представили перший проректор Станіслав Гусарєв та проректор Сергій Чернявський.

Австрійські аташе вкотре відвідали НАВС

Відкриваючи зустріч Станіслав Дмитрович ознайомив з організацією навчально-виховного процесу в академії та висловив надію на те, що взаємодія з австрійськими колегами буде ще більш тісною, адже вони вже не вперше відвідують наш навчальний заклад. Тож все, що заплановано у рамках співпраці, обов’язково повинно підтвердитись реальними діями. Проректор також зазначив: «Нам дуже цікава практика наших європейських колег-поліцейських, особливо, що стосується першого освітнього рівня. Ми, наразі, активно вивчаємо досвід зарубіжних країн та намагаємось не лише запозичити все позитивне, а й втілити це у своїх реформаторських процесах».

Австрійські аташе вкотре відвідали НАВС

У свою чергу Сергій Чернявський розповів гостям, що НАВС є потужним науковим центром у якому створені та активно розвиваються наукові школи, відомі не лише в Україні, а й далеко за її межами. Сергій Сергійович також підкреслив: «Нині основними й пріоритетними напрямами наукового забезпечення правоохоронної діяльності є перш за все, перспективи реформування органів внутрішніх справ. Це те спрямування, над яким сьогодні працює наше відомство. До речі, нещодавно в нашому виші відбулося виїзне засідання Кабінету Міністрів України за участю Прем’єр-міністра, присвячене саме проблемам реформування правоохоронної системи, адже наш навчальний заклад є головною ланкою, на базі якої відпрацьовуються технології та відбувається реальна практична підготовка майбутніх поліцейських».

Під час зустрічі учасники заходу обговорили потенційні шляхи співпраці та висловили надію на її подальший розвиток. Поспілкувались у теплій, невимушеній атмосфері, а на добру згадку про відвідини відбулося пам’ятне фотографування.

Австрійські аташе вкотре відвідали НАВС

ВЗГ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X