Активне дозвілля студентів

10-04-2015 Переглядів: 78

У Національному педагогічному університеті імені Михайла Драгоманова розпочався традиційний, щорічний міжуніверситетський фестиваль-конкурс аматорського мистецтва «Ф-art-2015». Фестиваль мистецтв вже вп’яте зібрав найактивніших представників вищих навчальних закладів столиці. Під час відбіркових етапів молодь презентувала своє надбання та змагалася у 3-х номінаціях: вокал, художнє слово, хореографія.

Головна мета фестивалю – об’єднати талановиту молодь Києва, продемонструвати творчі досягнення художніх колективів і солістів, виявити нові обдаровані імена, підвищити рівень кваліфікації і обмінятися досвідом, популяризувати національну культуру.

Активне дозвілля студентів

Склад журі був представлений діячами культури та мистецтв, науково-педагогічними працівниками, представниками студентського самоврядування та спонсорами.

Учасники фестивалю охоче ділилися настроєм та враженнями. Навчально-науковий інститут права та психології академії представили студенти Заріна Юсупова та Катерина Гордієнко, які продемонстрували віршовані та прозові твори Кобзаря, Остапа Вишні, танцювальні українські мініатюри та драматичні композиції сходу.

Попереду, 21 квітня відбудеться Гала-концерт заключного етапу та нагородження переможців і учасників. А кожен з фіналістів заключного етапу отримає Диплом фестивалю-конкурсу та сувенірну продукцію. Переможці фестивалю в усіх номінаціях будуть нагороджені дипломами І, ІІ, ІІІ ступенів та грошовими преміями.

Але вже можна зазначити, що фестиваль посприяв культурному і естетичному вихованню студентства, прояву нових талантів, пропаганді активних форм дозвілля, створення атмосфери дружби і взаєморозуміння між учасниками і гостями фестивалю.

Активне дозвілля студентів

Тож побажаємо нашим дівчатам перемоги і чекаємо на оголошення результатів.

На передодні Великодніх свят бажаємо всім подальших професійних здобутків, творчої наснаги, щасливої долі і ще довго служити на благо розвитку культурно-освітньої ниви. Нехай Бог дарує усім здоров’я, оптимізм і благодать.

Усі ми заслужено пишаємося нашими вихованцями, які своїми виступами показали унікальне, варте глибокої поваги та щирого захоплення.

ННІ права та психології

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X