Акція "Дотримання правил дорожнього руху" в Івано-Франківську

26-01-2015 Переглядів: 787

Однією з причин високого рівня аварійності в Україні є низька дисципліна учасників дорожнього руху, особливо пішоходів. Їхня поведінка свідчить про недбале ставлення до елементарних Правил дорожнього руху. Якби кожна людина замислилась над цінністю власного життя і життям своїх рідних, близьких та друзів, і неухильно дотримувалась би цих правил, тоді можна було б розраховувати на щось позитивне.

Акція

Схильність пішоходів до легковажності та необережності там, де за логікою необхідно бути винятково зібраним, як на вулицях, так і на дорогах, причому не в якихось непередбачуваних ситуаціях, а в місцях, де транспортні і пішохідні потоки неминуче перетинаються – призводять до трагічних наслідків.

Акція

Саме з таких міркувань у перший день нового навчального семестру курсанти Прикарпатського факультету Національної академії внутрішніх справ провели акцію "Дотримання правил дорожнього руху" в Івано-Франківську.

Дітям, які чемно переходили дорогу – роздавали розмальовки, а які порушували правила пішохода – пам’ятки з правил безпеки при переході вулиці. Захід проводили на двох перехрестях міста: Національної Гвардії – Коновальця та Національної Гвардії – Чорновола. На цих місцях стояли по кілька курсантів та зустрічали дітей, що йшли до школи. Всім малюкам майбутні міліціонери роздавали розмальовки, а також роздруківки з правилами дорожнього руху. Подібну акцію курсанти та керівництво факультету планують проводити раз на місяць.

Акція

Акція

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X