Академія відзначила День науки

19-05-2015 Переглядів: 122

У Національній академії внутрішніх справ доброю традицією стало проведення загальноакадемічної підсумкової науково-теоретичної конференції присвяченої Дню науки. Цей захід є завершальним, на ньому підводять підсумок напруженої роботи молодих науковців упродовж року. Конференція поєднується із святковими урочистостями та нагородженням кращих слухачів, курсантів, студентів і ліцеїстів, а також активістів із числа науково-педагогічного складу.

Академія відзначила День науки

Академія відзначила День науки

Цього року конференція відбулася 15 травня 2015 року. Її відкрив перший проректор академії Станіслав Гусарєв, який привітав усіх учасників із Днем науки та наголосив на важливості наукової діяльності для перемінного складу, а також на безумовному її значенні для подальшого гармонійного розвитку особистості.

Академія відзначила День науки

Надалі слово для привітання було надано директору Інституту державної служби та місцевого самоврядування, завідувачу кафедри політичної аналітики та прогнозування Національної академії державного управління при Президентові України, президенту Спілки орендарів і підприємців, доктору політичних наук, професору, заслуженому діячу науки і техніки України, заслуженому економісту України Сергію Телешуну, який коротко охарактеризував майбутній напрям розвитку нашої держави та перешкоди, з якими стикається Україна на шляху до вступу в європейську спільноту.

Академія відзначила День науки

Після чого, з привітанням виступив відповідальний секретар Союзу юристів України Володимир Яценко, який вручив відзнаки цієї авторитетної організації юридичним клінікам “Захист” і “De Jure” Національної академії внутрішніх справ, а також за особистий внесок у розвиток юридичної науки в Україні:

Віктору Василинчуку, професору кафедри спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції;

Руслану Сербину, начальнику докторантури та ад’юнктури;

Андрію Вознюку, начальнику наукової лабораторії з проблем досудового розслідування навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції;

Олегу Ємцю, старшому викладачу кафедри спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції.

Надалі з вітальною промовою виступив професор кафедри філософії права та юридичної логіки Національної академії внутрішніх справ, доктор юридичних наук, професор, академік Національної академії правових наук України, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України Михайло Костицький, який наголосив на важливості тісного зв’язку науки та практики, реалізації здобутих знань у практичній площині, а також наукову складову, яка складається з правотворчості, правосуддя, правозастосування та правоохорони.

З привітаннями виступили: начальник відділу Головного слідчого управління МВС України Владислав Бурлака; головний науковий співробітник відділу організації науково-дослідної роботи Національної академії внутрішніх справ, доктор юридичних наук, старший науковий співробітник Юрій Орлов.

Підсумок сказаному підвів проректор академії Сергій Чернявський та вручив грамоти курсантам, студентам і слухачам академії за особистий внесок, активну участь у науковій діяльності.

Академія відзначила День науки

Надалі усі учасники зібрання мали змогу пересвідчитися в актуальності обраної тематики наукових досліджень курсантів, студентів та слухачів, які впевнено виступили із доповідями. Особливу увагу привернули доповіді та мультимедійні презентації курсантів Андрія Іова “Міжнародне співробітництво в боротьбі з тероризмом” і Ростилава Тютюнника “Антикорупційна діяльність: зарубіжний досвід боротьби”.

Більшість наукових праць курсантів, слухачів і студентів номінувались у Конкурсі наукових робіт слухачів, курсантів і студентів Національної академії внутрішніх справ. Конкурсна комісія визначила 67 кращих наукових робіт за відповідними тематичними напрямами.

Переможців конкурсів наукових робіт, олімпіад з навчальних дисциплін і напрямів, членів наукових товариств та юридичних клінік, які мають інші суттєві здобутки у науковій діяльності у 2014/2015 навчальному році, заохочено правами ректора та керівників навчальних підрозділів НАВС.

Академія відзначила День науки

Бажаємо нових наукових звершень, юні дослідники!

Калиновський Олександр,
Титко Анна,
відділ організації науково-дослідної роботи НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X