80-та весна ювіляра

05-05-2015 Переглядів: 89

Майбутнє, за словами стародавнього філософа, належить двом типам людей – людині думки й людині праці. Але якщо ці якості поєднуються в одній особистості, можна говорити про талановитість та непересічність, даровані Богом. Зміст цих рядків, немов сьогодні переданий великим гуманістом, живе в багатьох наших сучасниках, серед яких і Грищенко Володимир Ісакович.

80-та  весна ювіляра

27 квітня наш дорогий ветеран відзначав свій 80-річний ювілей від дня народження. З нагоди цієї дати 29 квітня у залі засідань ННІ підготовки кадрів громадської безпеки, психологічної служби та Національної гвардії України в урочистий обстановці поздоровляли ветерана органів внутрішніх справ, учасника бойових дій в Афганістані, учасника ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, полковника в запасі Володимира Грищенка.

Володимира Ісаковича тепло привітав зі святом начальник інституту, полковник міліції Володимир Клачко, зазначивши, що наш колега стояв біля витоків створення нашого навчального закладу і, що за його безпосередньою участю започаткувались славні традиції організації навчального процесу та виховної роботи. Безцінний професійний досвід, набутий за час служби в органах внутрішніх справ, не залишився багажем, а й сьогодні активно передається молодому поколінню правоохоронців.

По тому від колективу інституту ювіляру вручили вітальну адресу та квіти.

80-та  весна ювіляра

Від себе хочу додати, що активна життєва та громадянська позиція Володимира Ісаковича, рідкісне поєднання людяності й принциповості, вимогливості й справедливості, професійне ставлення до справи поряд з притаманною йому душевною щедрістю і добротою принесли заслужений авторитет та повагу серед усіх, хто працював і працює поруч з ним сьогодні.

Низький уклін Вам, шановний ювіляре, за Ваші добрі справи, міцного козацького здоров’я, великого щастя, родинної злагоди, благополуччя та довголіття.

Елеонора Маковецька,
відділення соціально-гуманітарної роботи
ННІПФПМГБПСНГУ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X