25 волинських правоохоронців отримали дипломи бакалавра

17-04-2015 Переглядів: 101

Документи про здобуття освіти випускникам Національної академії внутрішніх справ України вручив начальник УМВС в області Петро Шпига.

25 волинських правоохоронців отримали дипломи бакалавра

– 2015-й для нас – ювілейний, адже цьогоріч ми маємо 15-й випуск, – розповів начальник Волинського відділення Національної академії внутрішніх справ Віктор Наливайко. – місяць тому 36 студентів отримали документи про здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр», а тепер-от іще 25 слухачів стали дипломованими спеціалістами.

Зачитавши випускникам вітальну адресу ректора генерал-майора міліції Володимира Чернєя, перейшли до урочистого вручення дипломів.

25 волинських правоохоронців отримали дипломи бакалавра

Петро Шпига привітав випускників із успішним завершенням навчання, відзначивши:

– Той шлях, що ви пройшли в академії, став шляхом до здобуття ґрунтовних знань для вашого професійного росту. Усі ви добре розумієте: фах, який обрали, складний і відповідальний. А у період реформування правоохоронної системи кожен усвідомлює свою значимість і важливість у створенні нової поліції, основним завданням якої є служіння і допомога людям.

25 волинських правоохоронців отримали дипломи бакалавра

Від імені викладацького складу виступив доцент кафедри кримінального процесу Михайло Климчук:

– З вами було приємно працювати, адже ви – практичні працівники, знаєте тонкощі і труднощі цієї відповідальної професії. Утім ви й надалі повинні тримати руку на пульсі законодавчих змін, постійно працювати над собою і вдосконалюватися. Тож зичу вам наснаги і професійної реалізації.

Своєю чергою лейтенант міліції Тетяна Кінах від імені усіх випускників подякувала усім викладачам за ґрунтовні знання, за витримку і життєву мудрість.

А з напутнім словом до дипломованих спеціалістів звернувся настоятель Свято-Георгіївського храму, зведеного на честь загиблих працівників міліції, Олександр Мазурак:

– Отримання диплому – це ваше особисте досягнення. А тому бажаю, щоби ваші знання стали надійним підґрунтям у наданні фахової допомоги людям, адже це – ваше основне завдання.

Сфотографувавшись на пам’ять, випускники вирушили до храму, де помолилися за мир і спокій у державі, вшанували тих колег, які відійшли у Вічність, та попросили Господа благословення на добрі справи.

25 волинських правоохоронців отримали дипломи бакалавра

СЗГ УМВС України
у Волинській області

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X