19 січня - Водохреща, Йордан

19-01-2015 Переглядів: 55

У навчально-науковому інституті підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції розпочався 2-й семестр 2014-2015 навчального року. Всі курсанти інституту на новорічні свята мали відпустки й у родинному колі зустрічали Новий рік та Різдво Христове. Разом з тим під час свят курсанти також зразково виконували обов’язки по несенню служби у добових нарядах та належним чином підтримували порядок на території інституту.

19 січня - Водохреща, Йордан

Перед початком навчання протоієрей храму Богоявлення Віталій Приходько привітав науково-педагогічний склад та курсантів інституту зі святом Водохреща та освяченою водою благословив на нові високі звершення під час навчання та правоохоронної діяльності в органах внутрішніх справ.

У подальшому, коли вже всі курсанти відбули на навчання, в храмі Богоявлення, який розташований на території інституту, розпочалась святкова літургія.

Освячення води відбулося в Храмі Богоявлення, куди завітали не тільки жителі Києва, а й офіцери та курсанти Національної академії внутрішніх справ.

19 січня - Водохреща, Йордан

19 січня - Водохреща, Йордан

Під час богослужіння учасники свята взяли участь у ході та були окроплені святою водою. Також кожен мав можливість відчути ту частку духовної радості і благодаті, яку придбав під час молитви.

19 січня - Водохреща, Йордан

Із цим днем закінчуються різдвяні свята. Водохреща у східних слов'ян завжди відзначалися урочисто, адже в старовину це було велике і радісне свято життя.

Отже, прийміть щирі привітання і сердечні побажання з нагоди Богоявлення Господнього! Миру, здоров’я, сімейного затишку та злагоди Вам і Вашим родинам! Христос Хрестився!

Відділення соціально-гуманітарної
роботи інституту

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X