2012 рік

Програмний продукт «Мультимедійний навчальний посібник «Психологічне забезпечення оперативно-службової діяльності ОВС»

Свідоцтво № 42402

Зареєстровано 23.02.2012

Автори – к.психол.н., доцент Александров Д.О., к.психол.н. Левенець О.А.,магістр психол. Бархаленко Є.В., Микитин Л.Я.

Метою даного мультимедійного навчального посібника є озброєння майбутніх психологів вмінням самостійно проводити заходи психологічного забезпечення діяльності в органах та підрозділах внутрішніх справ, навчити робити висновки та пропозиції щодо оптимізації оперативно-службової діяльності, консультаційної роботи, а також опанування науково вірними засобами інтерпретування зібраних даних з урахуванням знань, отриманих з інших дисциплін

Програмний продукт «Мультимедійний навчальний посібник «Соціологія права»

Свідоцтво № 42528

Зареєстровано 29.02.2012

Автори – д.ю.н., професор Джужа О.М., к.ю.н., доцент Василевич В.В., Вовк В.М., к.ю.н. Левченко Ю.О., Мазур О.А.

У навчальному посібнику викладені основні положення соціології права як галузі знань, що вивчає правову систему у зв’язку з життям, соціальною практикою, а також соціологічні закономірності юридичної діяльності.

Програмний продукт «Мультимедійний навчальний посібник «Соціологія»

Свідоцтво № 42529

Зареєстровано 29.02.2012

Автори – к.ю.н., доцент Василевич В.В., к.ю.н. Левченко Ю.О., к.ю.н. Расюк Е.В., Микитчик А.В., Мазур О.А

Пропонований навчальний посібник ставить за мету сприяти формуванню у майбутніх юристів уміння використовувати соціологічний підхід як важливий засіб і дійовий інструмент аналізу складних соціальних проблем у всіх сферах життя, а головне - в діяльності ділових організацій різних типів і видів.

Програмний продукт «Мультимедійний підручник «Політологія»

Свідоцтво № 42530

Зареєстровано 29.22.2012

Автори – професор Гвоздік О.І., Андреєв О.О., Кравець В.М., Павлишин О.В., Фрейман Г.О., Холох В.І., Мартиненко Ю.Д., Носенко О.В., Готун А.М., Шумейко О.В., Вільхова Л.Є.

Мета даного мультимедійного підручника є поглиблене вивчення основних аспектів політичного життя суспільства, ознайомлення курсантів із особливостями розвитку політичних відносин в Україні, формування політичної свідомості та політичної культури.

Програмний продукт «Мультимедійний навчальний посібник «Науко-дослідна фотографія»

Свідоцтво № 42557

Зареєстровано 01.03.2012

Автори – Волошин О.Г., доцент Кофанов А.В., доцент Хільченко С.В., доцент Кобилянський О.Л., Мазур О.А.

Програмний продукт «Мультимедійний навчальний посібник «Теоретичні основи судової експертизи»

Свідоцтво № 42558

Зареєстровано 01.03.2012

Автори – доцент Кофанов А.В., Волошин О.Г., Мендус С.І., Літвінова О.В., Михальчук Т.В., Вільхова Л.Є.

У даному мультимедійному навчальному посібнику розглянуті питання історії розвинення судові експертизи, структура, правовий статус і можливості експертних підрозділів. Також на основі існуючої нормативної бази, аналізу спеціальної літератури слідчої, судової та експертної практики по тематиці лекцій розглянуті правові, організаційні, методичні і тактичні основи призначення, проведення судових експертиз, оцінки та використання висновку експерта на досудовому слідстві

Програмний продукт «Мультимедійний навчальний посібник «Цивільне право України (частина 1)»

Свідоцтво № 42559

Зареєстровано 01.03.2012

Автори – професор Заіка Ю.О., доцент Братель О.Г., доцент Демиденко Н.В., Лов’як О.О., доцент Павловська Н.В., Шаповал Л.І., Чурпіта Г.В., Мухоїд М.М., Вільхова Л.Є.

Метою навчального посібника є сприяння підготовці висококваліфікованих фахівців-юристів, які б володіли базовими та спеціальними знаннями в галузі цивільного права, були обізнані з юридичною термінологією, володіли практичними навичками застосування норм цивільного права.

Програмний продукт «Мультимедійний навчальний посібник «Криміналістична фотографія та відеозапис»

Свідоцтво № 43153

Зареєстровано 09.04.2012

Автори – Кобилянський О.Л., Кофанов А.В., Хільченко С.В., Літвінова О.В., Буренко О.В.

Програмний продукт «Мультимедійний навчальний посібник «Правові основи охорони праці»

Свідоцтво № 44188

Зареєстровано 11.06.2012 Автори – Півняк С.С., Рибальченко В.Б.

Мета даного підручника є забезпечення вивчення студентами основ охорони праці, що забезпечить формування у майбутніх фахівців необхідного в їх професійній діяльності рівня знань та умінь, які відповідають державним стандартам освіти і дають можливість професійно орієнтуватися в питаннях організації виробничого процесу, що відповідає всім нормам і правилам безпеки.

Програмний продукт «Мультимедійний навчальний посібник «Будова та експлуатація автомобіля»

Свідоцтво № 44189

Зареєстровано 11.06.2012

Автори – Супруненко О.В., Макаренко В.В., професор Павленко Б.В., Волошин Є.Є., доцент Собчинський Д.М., Буренко О.В.

Мета даного підручника є набуття необхідних практичних навичок технічного обслуговування транспортних засобів, усування технічних несправностей в процесі експлуатації, отримання необхідних знань які дозволять своєчасно виявляти несправності автомобіля, які можуть впливати на безпеку дорожнього руху

Програмний продукт «Мультимедійний навчальний посібник «Філософія»

Свідоцтво № 44190

Зареєстровано 11.06.2012

Автори – Коробльова В.М., Прибутько П.С., Компанець С.Г.

У результаті опанування нормативного курсу філософії студент має знати: сутність дисципліни, її структуру, основні етапи розвитку світової та вітчизняної філософії, сучасні тенденції розвитку філософської думки, найбільш відомих авторів філософських концепцій та їхні ключові праці; та вміти:

Програмний продукт «Мультимедійний навчальний посібник «Історія української культури»

Свідоцтво № 44692

Зареєстровано 16.07.2012

Автори – доцент Клименко О.З., Буренко О.В.

Мета навчальної дисципліни «Історія української культури» – ознайомити студентів, курсантів та слухачів із сучасними підходами до вивчення національної культури та особливостями її історичного розвитку.

Програмний продукт «Мультимедійний навчальний посібник «Почеркознавчі дослідження»

Свідоцтво № 44693

Зареєстровано 16.07.2012

Автори – Меленевська З.С., Свобода Є.Ю., Вільхова Л. Є.

Мета спецкурсу «Почеркознавчі дослідження» - виробити у курсантів стійку систему знань та вміння використовувати наукові рекомендації в практичній діяльності по дослідженню найрізноманітніших почеркових об'єктів.

Програмний продукт «Мультимедійний навчальний посібник «Релігієзнавство»

Свідоцтво № 44807

Зареєстровано: 23.07.2012

Автори – доцент Прибутько П.С., Мазур О.А.

Мета даного підручника є забезпечення вивчення студентами фiлософської, соцiологiчної та психологiчної сутностi релiгiї як специфiчної форми суспiльної свiдомостi та соціально-iсторичного явища; основних етапів розвитку сучасних релігій свiту, їх класифікації та історію виникнення; сутнісний зміст священних писань і особливості віровчення та культу найбільш поширених релiгiй на теренах України; основних положеннь міжнародних документів та законодавства України про свободу совісті (світогляду) та релігійні організації.

Програмний продукт «Мультимедійний навчальний посібник «Культурологія»

Свідоцтво № 45512

Зареєстровано:06.09.2012

Автори – професор Павленко В.В., Цапко О.М., Буймістер А.І., Клименко О.З.

Автори підручника намагалися висвітлити вектор розвитку культури як цілісний історико-культурний процес. При цьому це висвітлення було здійснено з максимальним врахуванням останніх досягнень сучасної науки в сфері культурології, філософії, етнології, політології тощо.

Програмний продукт «Мультимедійний навчальний посібник «Міграційне право»

Свідоцтво № 45513

Зареєстровано: 06.09.2012

Автори – Корж-Ікаєва Т.Г., Фещенко Л.О., Буренко О.В.

Вивчення дисципліни спрямовується на формування у працівників міліції знань, вмінь та навичок, які відповідають професійно-кваліфікаційним характеристикам основних посад працівників МВС України та завданням, які ставляться перед міліцією на конкретному етапі розвитку українського суспільства, що передбачає досягнення такого рівня підготовки курсанта.

Програмний продукт «Мультимедійний навчальний посібник «Кримінальне право. Загальна частина»

Свідоцтво № 45706

Зареєстровано: 20.09.2012

Автори – Савченко А.В., доцент Кісілюк Е.М., Процюк О.В., доцент Вартилецька І.А., Микитчик О.В., доцент Кришевич О.В., доцент Кузнецов В.В., Смаглюк О.В., Приходько Т.М., Вільхова Л.Є.

Пропонований навчальний посібник розроблений з урахуванням вимог навчальної програми дисципліни "Кримінальне право України", що викладається в Національній академії внутрішніх справ. Навчальний посібник розкриває курс з кримінального права та може використовуватися при проведені семінарських та практичних занять з курсантами та слухачами академії, які опановують спеціальність "Правознавство", а також під час їх самостійної підготовки.

Програмний продукт «Мультимедійний навчальний посібник «Оперативно-розшукова діяльність»

Свідоцтво № 45707

Зареєстровано: 20.09.2012

Автори – професор Никифорчук Д.Й., професор Погорецький М.А., доцент Василенчук В.І., Поливода В.В., доцент Матвійчук В.В., Козаченко О.І., доцент Ніколаюк С.І., доцент Гринчак В.М., Приполов І.І., доцент Тарасюк І.В., Стрільців О.М., Заблоцька О.Ю., Тарасенко О.С., Линдін С.С.

Цей навчальний посібник складено з метою формування системи початкових знань про: поняття та завдання ОРД; її історію, зміст основ правового регулювання та законодавства у сфері ОРД; суб’єкти, що здійснюють ОРД та залучаються до неї; систему оперативно-розшукових заходів, умови та підстави їх застосування; використання результатів ОРД та оперативно-розшукове забезпечення кримінального судочинства; відомчий контроль та прокурорський нагляд за ОРД; психологічне супроводження ОРД

Програмний продукт «Мультимедійний навчальний посібник «Кримінальне право. Особлива частина»

Свідоцтво № 46225

Зареєстровано: 02.11.2012

Автори – Савченко А.В., доцент Кісілюк Е.М., Процюк О.В., доцент Вартилецька І.А., доцент Микитчик О.В., доцент Кришевич О.В., доцент Кузнецов В.В., Смаглюк О.В., доцент Копотун І.М., Вільхова Л.Є.

Пропонований навчальний посібник розроблений з урахуванням вимог навчальної програми дисципліни "Кримінальне право України", що викладається в Національній академії внутрішніх справ. Навчальний посібник розкриває курс з кримінального права та може використовуватися при проведені семінарських та практичних занять з курсантами та слухачами академії, які опановують спеціальність "Правознавство", а також під час їх самостійної підготовки.

CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X