2011 рік

Свідоцтво № 40037 Програмний продукт «Інформаційно-довідкова програма «Автоматизоване робоче місце слідчого»

Зареєстровано 08.09.2011

Автори – д.ю.н.,професор Удалова Л.Д., к.ю.н., Ієрусалімов І.О., к.ю.н. Садченко О.О., д.ю.н., с.н.с. Орлов Ю.Ю., к.ю.н. Савицький Д.О., к.ю.н. Сизоненко А.С., Тимофєєв М.М., Шуфляк О.В.

Комп’ютерна програма АРМ слідчого створена і вдосконалена колективом провідних вчених і фахівців Національної академії внутрішніх справ і призначена для максимального покращення і спрощення роботи слідчого за рахунок швидкого доступу до необхідної слідчому у практичній роботі інформації.

Свідоцтво № 41258 Програмний продукт «Інформаційно-довідкова програма «Робоче місце експерта з техніко-криміналістичного дослідження документів»

Зареєстровано 07.12.2011

Автори: Воробей О.В., Мельников І.М., Шуфляк О.В.

Комп’ютерна програма АРМ експерта з техніко-криміналістичного дослідження документів створена і вдосконалена колективом провідних вчених і фахівців Національної академії внутрішніх справ і призначена для максимального покращення і спрощення роботи експерта з техніко-криміналістичного дослідження документів за рахунок швидкого доступу до необхідної йому у практичній роботі інформації

CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X