2014 рік

Свідоцтво № 53373 Науковий твір «Методика виявлення та розслідування кримінальних правопорушень, пов’язаних з наданням послуг у сфері грального бізнесу»

Зареєстровано: 29.01.2014

Автори – Чернєй В. В., Василинчук В.І, Погорецький М.А., Татаров О.Ю., Чернявський С.С., Вознюк А.А., Пиняга Р.О.

Методика висвітлює проблемні питання виявлення та розслідування кримінальних правопорушень, пов’язаних з наданням послуг у сфері грального бізнесу, оперативними підрозділами ДСБЕЗ МВС України та органами досудового розслідування в умовах реалізації нового кримінального процесуального законодавства.

Свідоцтво № 53376 Науковий твір «Методика виявлення та розслідування злочинів, пов’язаних з використанням засобів доступу до банківських рахунків»

Зареєстровано: 29.01.2014

Автори – Чернєй В.В., Татаров О.Ю., Чернявський С.С., Фінагеєв В.О., Вознюк А.А., Алєксєєва-Процюк Д.О., Бондар С.В., Шевчишен А.В.

Методика ґрунтується на поглибленому дослідженні кількісних і якісних характеристик відповідних злочинів, вивченні їх зв’язків соціально-економічним середовищем, системному опрацюванні законодавчих та інших нормативно-правових актів, узагальнених матеріалах практичної діяльності правоохоронних органів.

Свідоцтво № 54744 Науковий твір «Методика отримання та використання інформації, яка знаходиться в операторів та провайдерів телекомунікацій, їх транспортних телемунікаційних мережах, під час розслідування злочинів»

Зареєстровано: 14.05.2014

Автори – Чернявський С.С., Татаров О.Ю., Тулаєв О. С., Никифорчук Д. Й., Алєксєєва-Процюк Д.О., Вознюк А.А., Брисковська О.М.

Методика ґрунтується на поглибленому дослідженні кількісних і якісних характеристик отримання та використання інформації, яка знаходиться в операторів та провайдерів телекомунікацій, їх транспортних телекомунікаційних мережах, під час розслідування злочинів, системному опрацюванні законодавчих та інших нормативно- правових актів, узагальнених матеріалах практичної діяльності правоохоронних органів.

Свідоцтво № 55793 Науковий твір «Методика розслідування незаконного заволодіння автотранспортом»

Зареєстровано: 28.07.2014

Автори – Чернявський С.С., Брисковська О.М.,Попова Н.О., Юсупов В.В.

Запропонована методика ґрунтується на поглибленому дослідженні кількісних та якісних характеристик відповідних злочинів, системному опрацюванні законодавчих та інших нормативно-правових актів, узагальнених матеріалах практичної діяльності правоохоронних органів, враховує досвіді інших країн.

Свідоцтво № 57153 Науковий твір «Методика розслідування нецільового використання коштів»

Зареєстровано 17.11.2014 р.

Автори – Чернявський С.С., Василинчук В.І. Вознюк А.А. Тихонова О.В., Герасименко Л.В., Нечитайло В.А.

Запропонована методика ґрунтується на поглибленому дослідженні кількісних і якісних характеристик відповідних злочинів, вивченні їх зв’язків, системному опрацюванні законодавчих та інших нормативно-правових актів, узагальнених матеріалах практичної діяльності правоохоронних органів.

CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X